DE SENESTE CITATER OM DANSKE BJERGE

Danskebjerge.dk er et helt og aldeles ukommercielt projekt, men vi vil gerne ud med de bjergrige budskaber til så mange som muligt. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden ind imellem får medieomtale. Og det har der heldigvis været en del af hidtil i 2009.

Interviewet med DCU-chef Jesper Worre i august kastede forskellige historier af sig, som blev omtalt hos bl.a.:

 • Feltet.dk: DCU: Nogle bakker duer bare ikke
 • TV 2/Bornholm: Post Danmark Rundt dropper Bornholm
 • Bornholm.nu: Post Danmark Rundt opgiver Bornholm
 • Odsherred Avis: Cykeletape i Odsherred
 • DR P4 Nordvestsjælland: Cykelløb skrottes i Odsherred

  Danskebjerge.dk's egne udgaver af historierne finder du under Artikler.  Tidligere på sommeren blev kåringen af Danmarks skrappeste stigning omtalt i bl.a. Bornholms Tidende, TV 2/Bornholm, Radio VLR i Vejle, DR's P4 ("Søndag i farver") samt Feltet.dk (Danmarks største cykelsite). Der er tillige en hel del "private" hjemmesider, der omtaler kåringen.

  En anden af Danskebjerge.dk's historier var undersøgelsen af stigningerne i Tour de France. Også den fik mange læsere på Feltet.dk. Det var desuden et tema, som fik en del udenlandske - især amerikanske - brugere til at komme forbi Danskebjerge.dk.
  Her kan du læse hele Sjællandskes artikel.
  En øget andel af besøgende fra udlandet vil dog kræve, at der laves internationale versioner af artiklerne på sitet. Det arbejdes der på.

  Sidst i august blev en af sitet's ældste artikler citeret heftigt i avisen Sjællandske. Det var artiklen om, at Danmarks største bjerg ligger på Møn. Sjællandskes historie fik samme overskrift, og de lånte også fra andre steder på sitet.

  Der er mere om tidligere omtaler her.