STOR INTERESSE FOR DANSKEBJERGE.DK

Især kåringen af Danmarks hårdeste motionsløb har skabt opmærksomhed om sitet

Efter lanceringen for snart to år siden er sitet Danskebjerge.dk ved at have bidt sig fast hos de danske friluftsfolk og webbrugere.

Siden december 2008 er der i snit blevet klikket ind på Danskebjerge.dk 1063 gange om dagen. Til sammenligning lå gennemsnitstallet på 543 i oktober og november. Altså en stigning på næsten 100%.

Interessen for stigninger er i stigning. Siden december er besøgstallet på Danskebjerge.dk steget med 100%.
Statistikken viser, at specielt kåringen af Danmarks mest kuperede motionsløb har vakt opmærksomhed. Da kåringen blev omtalt i brugerforum'et på et af landets største motionssites, Dourun, var der 1806 brugere, der læste om det. Det gjorde emnet til et af de mest læste hos Dourun i hele 2008.

Samtidig kom der heftig trafik på Danskebjerge.dk, ikke mindst på den side, der beskriver de største og bedste bakkeløb i Danmark. Fra den 27. december, hvor kåringen blev offentliggjort, og tre dage frem fik Danskebjerge.dk hele 28.525 hits. Alene den 28. december kom der 12.929.

Nu er "nyhedens interesse" for så vidt ovre. Men besøgstallet ligger stadig på et fint niveau - med ca. 1200 daglige hits. Og med de nyheder der er på vej, bl.a. kåringen af Danmarks bedste asfalterede stigning, er der håb om fortsat stigende interesse i de kommende måneder. [Opdatering: Igennem juni måned 2009, hvor kåringen af Danmarks bedste stigninger blev offentliggjort, havde sitet dagligt over 11.000 hits (svarende til 800 sidevisninger i snit pr. dag).]

Det skal tilføjes, at Danskebjerge.dk er et 100% ukommercielt website. Glæden ved den store trafik skyldes udelukkende, at Danskebjerge.dk ønsker at udbrede kendskabet til Danmarks højdedrag til flest muligt.

Illustration/fotomanipulation: Danskebjerge.dk