SE FUGLSANG SEJRE PÅ KIDDESVEJ 2011

Han gjorde det igen i 2011: Brugte Kiddesvej som afsæt til en flot solotriumf i Post Danmark Rundt. På videoen herunder kan du se, hvordan det gik til, da Jakob Fuglsang satte konkurrenterne.

Allerede på 1. etape havde Jakob Fuglsang reelt mistet chancen for at tage karrierens fjerde klassementssejr i Post Danmark Rundt. Så meget desto vigtigere var det for ham at bevise, at han hørte til feltets allerstærkeste ryttere.

Som altid var etapeløbets kongeetape en kuperet omgang, der bl.a. førte feltet over stride Yding Skovhøj. Men da feltet ankom til Vejle, var favoritterne endnu samlet. Afgørende blev - traditionen tro - de fire passager af Kiddesvej, som Fuglsang tydeligvis havde udpeget som sit springbræt. Måske var han endda lidt overtændt - som det fremgår, var han ved at styrte, første gang han svingede ind på vejen.

Videoen er et sammenklip af billeder fra flere forskellige steder på Kiddesvej. Se også videoen fra 2010, hvor Fuglsang samme sted grundlagde sin sejr i det samlede klassement.

Se andre videoer fra Danskebjerge.dk på Youtube.

Resultater fra Post Danmark Rundt 2011:

Tredje etapes resultat (Kongeetapen):
1. Jakob Fuglsang, Leopard Trek: 4t29m38s
2. Simon Gerrans, Sky: +2s
3. Daniele Bennati, Leopard Trek: +11s
4. Niki Østergaard, Glud & Marstrand: +13s
(i denne tid også Breschel, Mørkøv m.fl.)

Klassement efter sjette og sidste etape:
1. Simon Gerrans, Sky: 19t12m1s
2. Daniele Bennati, Leopard Trek: +9s
3. Michael Mørkøv, Saxo Bank: +29s
4. Damien Gaudin, Europcar: +41 s
(Breschel udgik)


Se også:   Video fra Kiddesvej 2010   Historien om Kiddesvej